Συνεχης ενημερωση

• Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

Η Εταιρεία ενημερώνει το επενδυτικό κοινό οτι  προχώρησε στην επαναδημοσιοποίηση της εξαμηνιαίας οικονομικής έκθεσης 2017, συμπεριλαμβάνοντας την έκθεση διάθεσης των αντληθέντων κεφαλαίων του α εξαμήνου της χρήσης 2017, από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, που αποφασίσθηκε με την από 02.02.2017 Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας και πιστοποιήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο στις 26/05/2017.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

19:46 19/10

Cenergy Holdings: Ανακοίνωση

Η Cablel Ελληνικά Καλώδια υπέγραψε σύμβαση με την DEME Group για την προμήθεια συστημάτων υποβρυχίων καλωδίων για το έργο Modular Offshore Grid ("MOG") της βελγικής εταιρίας Elia στη Βόρεια Θάλασσα.

17:42 19/10

EXAE: Αγοραπωλησίες μετοχών και ΣΜΕ από Eurobank Equities

Η Eurobank Equities Α.Ε.Π.Ε.Υ. πραγματοποίησε τις ανωτέρω συναλλαγές λόγω της ειδικής διαπραγμάτευσης που έχει αναλάβει στην αγορά παραγώγων σε Συμβόλαια Μελλοντικής Εκπλήρωσης (ΣΜΕ) με υποκείμενο...

17:14 19/10

Alpha Bank: Ανακοίνωση

Η Alpha Bank εξασφάλισε χρηματοδότηση ύψους 250 εκατ. δολ, με την επιτυχή ολοκλήρωση της δεύτερης συναλλαγής Τιτλοποιήσεως Ναυτιλιακών Απαιτήσεων.

16:50 19/10

Intralot: Ανακοίνωση

Ο Όμιλος INTRALOT ανακοινώνει την υπογραφή Συμφωνίας Αγοράς Μετοχών για την απόκτηση μέσω της θυγατρικής της INTRALOT Global Holdings BV του υπόλοιπου ποσοστού 65% της Bit8.